Det nya forumet

forum

Forumet här på vestibulit.com har länge haft problem med spam. Till slut blev det för mycket att hantera så nu börjar vi om på ny kula utan spam. Det nya forumet har fler möjligheter och är mer stabilt. Om du var registrerad på förra forumet behöver du registrera dig igen. Du får gärna höra av dig till mig om du har synpunkter på forumet på ellen@vestibulit.com.

17 Responses to “Det nya forumet”

 1. Ulf Claesson skriver:

  Det är bra att ni fått ordning på grejorna, men varför är det så få som kommenterar? Vestibulit är ett jätteproblem, och massor av kvinnor runt om oss lider, många gånger i det tysta, något som grämer mig, som man! Detta är nåt som måste uppmärksammas mera, mycket mera. Länka gärna till facebook. Ja, jag vet att facebook innehåller en massa stollar som skriker och kommer med idiotkommentarer, men där finns också massor av kvinnor som kan uppmärksamma sidan

 2. Ulf Claesson skriver:

  Det är bra att ni fått ordning på grejorna, men varför är det så få som kommenterar? Vestibulit är ett jätteproblem, och massor av kvinnor runt om oss lider, många gånger i det tysta, något som grämer mig, som man! Detta är nåt som måste uppmärksammas mera, mycket mera. Länka gärna till facebook. Ja, jag vet att facebook innehåller en massa stollar som skriker och kommer med idiotkommentarer, men där finns också massor av kvinnor som kan uppmärksamma sidan

 3. admin skriver:

  Hej Ulf!

  Hur menar du att det är få kommentarer? På sidan eller forumet?

  Ang. Facebook.. Menar du att vestibulit.com ska finnas på Facebook? Du får gärna sprida sidan på Facebook och dela den på din wall. Sådant uppskattas!

  MVH
  Ellen – admin på vestibulit.com

 4. admin skriver:

  Hej Ulf!

  Hur menar du att det är få kommentarer? På sidan eller forumet?

  Ang. Facebook.. Menar du att vestibulit.com ska finnas på Facebook? Du får gärna sprida sidan på Facebook och dela den på din wall. Sådant uppskattas!

  MVH
  Ellen – admin på vestibulit.com

 5. admin skriver:

  Hej Ulf!

  Hur menar du att det är få kommentarer? På sidan eller forumet?

  Ang. Facebook.. Menar du att vestibulit.com ska finnas på Facebook? Du får gärna sprida sidan på Facebook och dela den på din wall. Sådant uppskattas!

  MVH
  Ellen – admin på vestibulit.com

 6. Ulf Claesson skriver:

  Tjaaaa..jag är ny här, så jag kanske missuppfattat antalet som besöker den, men antar att det är forumet jag menar *ler bekymrat o lite förläget* Hoppas sidan har MASSOR av besökare, för det är den värd

  Ska se om jag kan länka till facebook, om det är ok för er. Som sagt, kan säkert bli en del idioter som hör av sig med diverse intelligensbefriade kommentarer, men..suck..sånt får man dessvärre finna sig i

  mvh & respekt
  Ulf

 7. Ulf Claesson skriver:

  Tjaaaa..jag är ny här, så jag kanske missuppfattat antalet som besöker den, men antar att det är forumet jag menar *ler bekymrat o lite förläget* Hoppas sidan har MASSOR av besökare, för det är den värd

  Ska se om jag kan länka till facebook, om det är ok för er. Som sagt, kan säkert bli en del idioter som hör av sig med diverse intelligensbefriade kommentarer, men..suck..sånt får man dessvärre finna sig i

  mvh & respekt
  Ulf

 8. Ulf Claesson skriver:

  Tjaaaa..jag är ny här, så jag kanske missuppfattat antalet som besöker den, men antar att det är forumet jag menar *ler bekymrat o lite förläget* Hoppas sidan har MASSOR av besökare, för det är den värd

  Ska se om jag kan länka till facebook, om det är ok för er. Som sagt, kan säkert bli en del idioter som hör av sig med diverse intelligensbefriade kommentarer, men..suck..sånt får man dessvärre finna sig i

  mvh & respekt
  Ulf

 9. admin skriver:

  Hej igen!

  Vestibulit.com har en jämn ström av nya och återkommande besökare. Många letar information och andra knyter kontakter och får stöd i forumet.

  Det är helt ok att du sprider länken hit. Facebook är ett utmärkt sätt att sprida länkar på och förhoppningsvis är inte dina vänner som tar del av länken idioter som skriver intelligensbefriade kommentarer utan försöker förstå och lära sig om vestibulit om de är intresserade.

 10. admin skriver:

  Hej igen!

  Vestibulit.com har en jämn ström av nya och återkommande besökare. Många letar information och andra knyter kontakter och får stöd i forumet.

  Det är helt ok att du sprider länken hit. Facebook är ett utmärkt sätt att sprida länkar på och förhoppningsvis är inte dina vänner som tar del av länken idioter som skriver intelligensbefriade kommentarer utan försöker förstå och lära sig om vestibulit om de är intresserade.

 11. admin skriver:

  Hej igen!

  Vestibulit.com har en jämn ström av nya och återkommande besökare. Många letar information och andra knyter kontakter och får stöd i forumet.

  Det är helt ok att du sprider länken hit. Facebook är ett utmärkt sätt att sprida länkar på och förhoppningsvis är inte dina vänner som tar del av länken idioter som skriver intelligensbefriade kommentarer utan försöker förstå och lära sig om vestibulit om de är intresserade.

 12. Ulf Claesson skriver:

  Oh nej, mina vänner är det ingen fara med. Det är alla de andra 470.000.000 som tydligen varit/är på fb som oroar mig *ler*

  Allvarligt talat, har redan gjort det, men ännu inte fått några reaktioner. De undrar kanske varför en MAN länkar till nåt så kvinnligt.

  Svar: dels sympatiserar jag med alla kvinnor som genomlider detta, dels är jag rent allmänt intresserad av kvinnors hälsa och kvinnoperspektiv

 13. Ulf Claesson skriver:

  Oh nej, mina vänner är det ingen fara med. Det är alla de andra 470.000.000 som tydligen varit/är på fb som oroar mig *ler*

  Allvarligt talat, har redan gjort det, men ännu inte fått några reaktioner. De undrar kanske varför en MAN länkar till nåt så kvinnligt.

  Svar: dels sympatiserar jag med alla kvinnor som genomlider detta, dels är jag rent allmänt intresserad av kvinnors hälsa och kvinnoperspektiv

 14. Ulf Claesson skriver:

  Oh nej, mina vänner är det ingen fara med. Det är alla de andra 470.000.000 som tydligen varit/är på fb som oroar mig *ler*

  Allvarligt talat, har redan gjort det, men ännu inte fått några reaktioner. De undrar kanske varför en MAN länkar till nåt så kvinnligt.

  Svar: dels sympatiserar jag med alla kvinnor som genomlider detta, dels är jag rent allmänt intresserad av kvinnors hälsa och kvinnoperspektiv

 15. Kim skriver:

  Jag har vestibulit och när jag gick till en gynekolog så fick jag en spruta med kortison och bedövning i som tydligen skulle hjälpa mot det. Men när jag läser på olika sidor på internet så är tydligen kortison inte bra mot vestibulit??
  Stämmer detta? har han gjort fel eller vadå?

 16. Kim skriver:

  Jag har vestibulit och när jag gick till en gynekolog så fick jag en spruta med kortison och bedövning i som tydligen skulle hjälpa mot det. Men när jag läser på olika sidor på internet så är tydligen kortison inte bra mot vestibulit??
  Stämmer detta? har han gjort fel eller vadå?

 17. Kim skriver:

  Jag har vestibulit och när jag gick till en gynekolog så fick jag en spruta med kortison och bedövning i som tydligen skulle hjälpa mot det. Men när jag läser på olika sidor på internet så är tydligen kortison inte bra mot vestibulit??
  Stämmer detta? har han gjort fel eller vadå?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *