4 Responses to “Dokumentär om vestibulit på SVT”

 1. Elin skriver:

  Sjukt bra dokumentär av Uppdrag Granskning, hoppas verkligen detta kan få upp folks ögon för denna ”kvinnosjukdom” som glöms bort. Skrämmande hur många som bara väljer att leva med smärta som en del av livet och inte kan njuta av sex. Hoppfullt att se de tjejerna som hade fått det bättre.

  // Elin

 2. Elin skriver:

  Sjukt bra dokumentär av Uppdrag Granskning, hoppas verkligen detta kan få upp folks ögon för denna ”kvinnosjukdom” som glöms bort. Skrämmande hur många som bara väljer att leva med smärta som en del av livet och inte kan njuta av sex. Hoppfullt att se de tjejerna som hade fått det bättre.

  // Elin

 3. Kristina skriver:

  Jag fick kämpa i 3 år men gynekologer och barnmorskor som antingen sa att de aldrig hört något liknande mina symtomer (och menade på att jag var lite ”udda”) eller att det var svamp. Mm den jävla svampen. Många svampdiagnoser, många tuber med pevaryl, canesten och pevisone har gått åt.

  Sen såg jag i farten på detta program där de nämnde vestibulit, jag googlade namnet. Jag vill bara säga tack. Äntligen någon som förstår mig och har varit med om samma. Detta har varit en stor, tjock, tung sten i min mage i flera år som har försvunnit. Äntligen. Tack.

  Många kramar / Kristina

 4. Kristina skriver:

  Jag fick kämpa i 3 år men gynekologer och barnmorskor som antingen sa att de aldrig hört något liknande mina symtomer (och menade på att jag var lite ”udda”) eller att det var svamp. Mm den jävla svampen. Många svampdiagnoser, många tuber med pevaryl, canesten och pevisone har gått åt.

  Sen såg jag i farten på detta program där de nämnde vestibulit, jag googlade namnet. Jag vill bara säga tack. Äntligen någon som förstår mig och har varit med om samma. Detta har varit en stor, tjock, tung sten i min mage i flera år som har försvunnit. Äntligen. Tack.

  Många kramar / Kristina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *