Delta i intervjustudie!

surveyEva Östlund söker kvinnor som har eller har haft vestibulit/underlivssmärta. Intervjun tar 45 minuter – 1 timme och kommer att handla om hur du (varje kvinna) upplever dig själv och dina relationer. Vad du har för bild av dig själv på olika sätt och dina bilder av andra viktiga personer i ditt liv. Det är en liten kvalitativ intervjustudie, dvs att hon kommer att göra halvstrukturerade intervjuer med ett litet antal kvinnor (5).

Så här beskriver Eva studien:
”Jag är intresserad av olika psykologiska aspekter hos kvinnor med underlivssmärta och i uppsatsen vill jag sammanställa flera kvinnors olika inre bilder av sig själv och andra, i samklang med yttervärlden. Det blir en kartläggning av inre bilder, sätt att vara och situationer hos de olika kvinnorna. För mig är det viktigt att olika individer kan komma till tals.”

Intervjustudien ska sammanställas och en uppsats på Psykologiska institutionen vid Stockholms universitet – psykoterapeutprogrammet.

Eva Östlund är legitimerad läkare och specialist i psykiatri, arbetar på en liten privat mottagning i Enskede. Intervjustudien ingår inte i hennes yrkesverksamhet utan görs inom ramen för utbildningen.

Kontakta Eva på eva@arwen.dk eller telefon 0709655037 (telsvarare)

Eva Östlund
Triangelvägen 18
12232 Enskede

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *