”Painful Ideals”

Eva Elmerstig

Eva Elmerstig

Eva Elmerstig har skrivit avhandlingen ”Painful Ideals” som handlar om kvinnors sexualitet. Den är högaktuell då fler och fler unga kvinnor får vestibulit. På Linköpings universitets hemsida säger hon i en intvervju:

Och hon vill alltid ha samlag, förstör inte sin partners njutning och ställer alltid upp tills partnern är tillfredsställd. Att avbryta ett vaginalt samlag likställer de med att såra sin partner.

Läs mer på:
Idealbild får unga kvinnor ha samlag trots smärta

4 Responses to “”Painful Ideals””

  1. […] ställer förstås också upp på sex, men det är inte lika utforskat i vilken grad de gör det. Eva Elmerstigs avhandling Painful ideals som kom i år visar på att en väldigt stor andel unga kvinnor har sex även när de inte har lust […]

  2. […] ställer förstås också upp på sex, men det är inte lika utforskat i vilken grad de gör det. Eva Elmerstigs avhandling Painful ideals som kom i år visar på att en väldigt stor andel unga kvinnor har sex även när de inte har lust […]

  3. Linnea skriver:

    Word, det är ju så man tänker och har tänkt! Tur att någon sätter fingret på det här! Trots att det gör ont vill man ju inte säga till, då blir han ju alldeles orolig och tror sig vara våldtäktsman eller något. Så det är enklare att hålla tyst, vilket är en katastrof :/

  4. Linnea skriver:

    Word, det är ju så man tänker och har tänkt! Tur att någon sätter fingret på det här! Trots att det gör ont vill man ju inte säga till, då blir han ju alldeles orolig och tror sig vara våldtäktsman eller något. Så det är enklare att hålla tyst, vilket är en katastrof :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *