Uppsats om vulva vestibulit

Louisa Ismail som är etnologistudent på Södertörns högskola i Stockholm skriver en uppsats om vestibulit och om hur tjejer och kvinnor kulturellt upplever sin vestibulit i vardagen, i relationer och i bemötandet från vården till exempel.

Louisa söker nu tjejer och kvinnor i alla åldrar som kan tänka sig att bli intervjuade. Det är bra om man bor i Stockholmsområdet, men ingen nödvändighet. Telefonintervjuer går ju också bra! Och alla som vill får självklart vara anonyma i undersökningen.

Louisa går att nå på hennes mejl: louisa.ismail@gmail.com eller på mobil nr: 073-6636637

2 Responses to “Uppsats om vulva vestibulit”

 1. Ewa skriver:

  Bra att detta uppmärksammas mer och mer.
  Jag sökte hjälp i omgångar mellan 1993-2003 då jag äntligen fick hjälp.
  Hade egentligen flera problem, dels felläkt efter förlossning, dels vestibulit, Trodde att det var en och samma sak som gav mig problem. Men felläkningen gav skörhet och det kändes som att sitta direkt på de inre slemhinnorna och jag blev rädd för det gjorde ont så försök till samliv gav vestibulit sedan var det kört.

 2. Ewa skriver:

  Bra att detta uppmärksammas mer och mer.
  Jag sökte hjälp i omgångar mellan 1993-2003 då jag äntligen fick hjälp.
  Hade egentligen flera problem, dels felläkt efter förlossning, dels vestibulit, Trodde att det var en och samma sak som gav mig problem. Men felläkningen gav skörhet och det kändes som att sitta direkt på de inre slemhinnorna och jag blev rädd för det gjorde ont så försök till samliv gav vestibulit sedan var det kört.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *