Boken är klar! Vardag med vestibulit

I 3 år har Karin och några kollegor till henne jobbat på boken ”Vardag med vestibulit”. Med 48 sidor av illustrationer och text om vestibulit får man ta del av intervjuer med kvinnor som har vestibulit och även killar som berättar. Boken tipsar om behandingar och listar orsaker till vestibulit. Boken finns inte tryckt än på grund av budget. Meningen är att boken ska nå ut och informera så väl drabbade som de som inte fått någon diagnos än. Du kan själva stödja projektet genom att sprida dessa länkar och samla in pengar.  Lär mer om boken Vardag med Vestibulit och stöd projektet. Minst 10 000 kronor krävs för att boken ska tryckas annars går pengarna tillbaka till de som stödjer projektet. Kom igen och stöd med några kronor och spird! Boken har även en Facebook-sida där man kan följa hur det går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *