Nytt levnadssätt del 2

Det skulle bli en hel uppsats om jag skulle skriva om allt jag ändrat i mitt liv och hur jag har ändrat mina tankegångar och hur jag fått en annan livsuppfattning. jag lägger inte längre ner energi på onödiga saker.

Jag lever mkt andligare nu och håller på med Reiki-healing somhar hjälpt otroligt mkt. jag ser positivt på livet och är tacksam för att jag har det bra, tacksam för de små sakerna. Sen är det mkt konkreta grejer oxå.

Bodde i en stor stad och hade ett stressigt jobb, kände att jag ville ha mer tid för mig själv för att kunna samla mina tankar och få veta vad jag vill göra med mitt liv, så jag flyttade till en mindre stad och började på folkhögskola för 1,5 år sedan, jätteskönt. Jag har fått perspektiv, kommit från stressen och kunnat börja känna in saker.

Sen äter jag näringstillskott, omegalin, mivitotal plus, citroseed, b-vitamin, betakaroten och aloeverajuice och vegankost. Jag gör det som känns bra, sätter gränder och säger nej. Arbetar hela tiden med att inte ha några skuldkänslor. När jag har ändrat på saker i mitt liv så har jag utgått ifrån det som känns bra och inte tänkt på vad som är bra förvestibuliten. jag tänker knappt på att jag har det längre.

Jag bestämde mig för att inte ha sex förens jag verkligen ville det, och det har jag inte velat på tre år. Jag lever ensam och har gjort det i över tre år, jag vill hitta mig själv och vara trygg i mig själv innan jag går in i ett förhållande igen. Det gäller att ha tålamod, förändring sker inte över en natt, i alla fall inte mentalt.

Att vara kärleksfull, förstående och förlåtande mot sig själv tycker jag är ett viktigt steg på vägen. Jag vet inte hur mkt bättre jag blivit med v eftersom jag inte haft samlag på så länge och mina besvär varit i samband med det, men mina svampinfektioner har försvunnit helt, likaså mina urinvägsinfektioner, så det kan ju hända att vestibuliten oxå är borta. Jag har lagt mkt tankar på att älska mitt underliv och vara tacksam för att jag är kvinna.

Sofia

One Response to “Nytt levnadssätt del 2”

  1. Anna skriver:

    Hej Sofia!
    Jag har precis fått diagnosen vestibulit och känner att det du skriver ger mig hopp! För min egen del handlar smärtan nog om att jag har haft sex när jag egentligen inte haft viljan till det. Jag har tvingat mig själv att ha sex för att tillfredställa min pojkvän. Det är så dumt egentligen.
    Egentligen känner jag precis som du, att jag skulle behöva leva ensam och hitta mig själv. Bli mycket starkare i mig själv och i vad jag vill.
    Jag vet inte hur längesen det var du skrev men det skulle vara fint att få höra mer om hur du har tagit dig vidare i livet. Mejla mig gärna! annur@spray.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *