Nytt levnadssätt

Av vad jag har läst här på listan så tror jag att mitt tankesätt skiljer sig lite grand från de flesta andras och jag har valt att gå en annan väg än den som den traditionella sjukvården tillhandahåller.

Jag kan känna mig lite uppgiven när så många lägger över all sin kraft till en läkare och följer blint det de säger, kanske för att de inte ser ngn annan utväg. Det kan jag förstå, jag har oxå varit där. Men jag sa stopp en dag och tog tillbaka min kraft. Började känna vad som var rätt för mig och min kropp. Visst är det jobbigt att göra det när man är sjuk. Jag tror att man kan göra mkt själv.

Det är så lätt att gå till en läkare och få medicin och sedan fortsätta med sitt liv som förut och tro att man ska bli frisk. När man inte blir det så är det läkarnas fel och medicinens. Jag har haft både magkatarr och vestibulit, sprungit hos läkare, kännt mig panikslagen och inte sett ngn väg ut. Det har tagit tid, men jag har blivit stark och nu är jag på väg ut.

Min magkatarr är helt borta och snart oxå vestibuliten. Visst kan jag lyssna på läkare, även om jag inte pratat med ngn på tre år, men när jag lyssnat på dem känner jag efter själv om det är ngn för mig och om min kropp skulle må bra av det. Jag skulle så gärna vilja dela med mig av min energi, framåtanda och positiva tänkande till er alla som mår dåligt. Jag tror att kropp och själ hör ihop och jag började läka båda två.

Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst om de förändringar jag gjort och vad jag ätit osv. Men jag känner lite att det är min väg och vi har alla en egen väg att följa och det är aldrig lika för ngn.

Börja känn efter själva, känns det inte bra, gå vidare och prova ngt annat, ni är alla mkt starkare än ni tror, underbara, starka, perfekta och endast värda det bästa. Fungerar inte en väg så tar man bara en annan, det finns hur många som helst med en oändligehet av möjligheter.

Sofia

One Response to “Nytt levnadssätt”

  1. Q skriver:

    Fint skrivet! :)

    Jag är inne på samma linje som dig. Har också problem med magkatarr.
    Men märker vad jag mår bättre och sämre av… både vad gäller magkatarren
    och vestibuliten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *