Om vestibulit.com

Vestibulit.com drivs av en person och har gjort det sedan 2001. Sidan uppdateras sällan sedan 2013 pga tidsbrist. Forumet är nedlagt sedan 2015. Ellen som driver sidan är öppen för att någon tar över sidan då det krävs en del jobb då och då. Kontakta Ellen på info@vestibulit.com om du är intresserad av att driva sidan vidare.

Sidan startades för att samla information om vulva vestibulit och olika behandlingsmetoder. När sidan startades fanns väldigt lite information om vulva vestibulit på internet. Mycket material kom från publicerade avhandlingar som inte fanns tillgängliga för allmänheten. Allt material som publiceras på sidan är oberoende av företag, forskare och mottagningar. Syftet med artiklar som publiceras på sidan är att informera om forskning och behandlingar som finns så att tjejer som lider av vuvla vestibulit kan hitta rätt behandling och stöd.

Vestibulit.com är också en platform där tjejer som lider av vestibulit och andra samlagssmärtor kan prata med varandra i forumet på vestibulit.com. Det anordnas också stödträffar genom forumet där man träffas i olika städer och stöder varandra. Många tjejer driver egna projekt för att uppmärksamma vulva vestibulit och kan genom vestibulit.com få kontakt med andra som gör samma sak. Under åren har också tankar och artiklar skrivna av tjejerna själva samlats och publicerats på sidan.

Kontakt

Om du vill komma i kontakt med mig, Ellen, som driver vestibulit.com kan du maila mig på info@vestibulit.com. Nedan följer tips på hur du kan använda dig av vestibulit.com:

Rekommendation av mottagningar

På sidan samlar vi mottagningar som tjejerna själva har rekommenderat så att fler kan få bättre vård. Läs mer om hur du rekommenderar en mottagning här.

Nå tjejer som lider av vulva vestibulit

Bedriver du forskning och studier om vulva vestibulit vill använda vestibulit.com för att nå tjejer som kan delta i studier och ställa upp på intervjuver kan du kontakta vestibulit.com och jag kan publicera ett inlägg om detta på startsidan. Det rekommenderas också att använda forumet dit många tjejer återvänder dagligen.

Driver du vestibulit projekt

Många kontakter vestibulit.com angående projekt som vill uppmärksamma vestibulit i media, inom vården mm. Driver du själv ett sådant projekt kan du komma i kontakt med andra genom att maila mig Ellen så kan jag förmedla kontakter och publicera denna information på sidan.

Vestibulit.com genom åren

webarchive

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *